Лирой Сане: Преминах в Байерн, за да печеля трофеи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новото попълнение на Байерн Мюнхен Лирой Сане заяви, че е  преминал на “Алианц Арена”, за да печели трофеи. Немският национал споделя, че е готов да поеме огромната отговорност в интервю за официалния сайт на клуба.

“Моята цел е във всеки двубой да давам най-доброто от себе си за отбора си и хората по трибуните. Феновете би трябвало да се забавляват, когато ни гледат на терена. Разбира се, искам да спечеля възможно най-много победи и титли. Най-важното за мен е – никога не се отказвай, винаги продължавай напред, винаги бъди гладен за успехи”, започва Лерой Сане.

След това Сане говори за връзката с футбола на неговото семейство. Баща му Сюлейман е играл в Бундеслигата, а братяат му Ким и Сиди също играят футбол.

“Като деца просто искахме да се забавляваме и да играем футбол. Състезавахме се често един кратък турнир, в който се играеше до един гол – наричахме го мини Световно първенство. Който отбележеше първи се класираше за следващия кръг. Въпреки, че целта ни бе да се забавляваме всички играехе много сериозно”, казва Сане.

“Искам да бъда с ключова роля в един от най-големите клубове в света. До този момент не съм печелил трофей в Германия – смятам, че това трябва да се промени”, добава атакуващият футболист.

Сане ще играе в Байерн с емблематичния номер 10. Футболистът споделя, че не се отказва лесно. За него е чест да играе с десетката на гърба си и казва, че е дошъл в Мюнхен, за да поема отговорност.