google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед също проявява интерес към английския национал

Първенецът на Англия – Ливърпул, се е свързал с агента на Деклан Райс, който е една от основните трансферни цели на “червените” за лятото. Английският халф прави страхотни мачове за Уест Хем и най-големите клубове на Острова ще се борят за подписа му.

Според информациите, Манчестър Юнайтед ще бъде основният конкурент на „мърсисайдци“ за подписа на 22-годиншния футболист, тъй като от Челси са се отказали от идеята да го привлекат след назначаването на Томас Тухел. Предходния мениджър на “сините” Франк Лампард имаше огромно желание да доведе Райс на “Стамфорд Бридж”.

„Той вече не е в списъка за трансфери на Челси, но със сигурност е предизвикал интереса на Ливърпул и Манчестър Юнайтед“, споделя журналистът Ян Макгари пред подкаста „Transfer Window Podcast“.

„И двата клуба са обявили своя интерес към играча на агента на Райс и са помолили да бъдат информирани за всякакви предложения, направени за английския национал“, допълва още Макгари.

От Уест Хем са занижили цената на своята звезда от 70 до 50 милиона паунда, което означава, че е много вероятно да го продадат през лятото. В Ливърпул виждат Деклан Райс като потенциален заместник на Джорджиньо Вайналдум, който все още не е удължил контракта си и е свързван с трансфер в Барселона.

Наставникът на мърсисайдци Юрген Клоп ще желае да добави към своя състав капитана на „чуковете“, който може да играе и на позицията централен защитник.