google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският национал може да подсили "червените"

Ливърпул се интересува от португалския халф на Лил Реанато Санчес, пише le10sport. Според информацията старши-треньорът на мърсисайдци Юрген Клоп вижда бившия футболист на Бенфика като потенциален заместник на Жоржиньо Вайналдум в средата на терена. Нидерландецът има договор с мърсисайдци до лятото и на този етап няма индикации, че той ще остане на „Анфийлд“. Сериозен интерес към футболиста има от тима на Барселона.

Ренато Санчес направи страхотни изяви в Бенфика през сезон 2015/16, след което бе закупен от Байерн Мюнхен, но не успя да впечатли на “Алианц Арена”. Той бе пратен под наем в Суонзи през сезон 2017/18, а година по-късно баварците го продадоха на Лил.

От началото на този сезон Ренато Санчес има 10 мача с екипа на френския клуб, в които е отбелязал 1 попадение. Стойността на футболиста е оценена на 20 милиона евро от transfermarkt.com – водещият сайт за трансферни суми на играчите в цял свят. Тази сума не би трябвало да бъде проблем за Ливърпул, но предстои да видим дали мърсисайдци ще отправят оферта за една от звездите на Лил.