Ливърпул се насочва към звезда на Уулвс след провала с Тимо Вернер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Съобщава се, че Ливърпул ще засили интереса си за трансфер звездата на Уулвс Адама Траоре, след като няма да успее да привлече германския нападател Тимо Вернер. Челси по принцип е постигнал споразумение за подписа на  Вернер, след като активира освобождаващата му клауза от 54 милиона паунда.

“Червените” имаха огромен интерес към голмайстора на РБ Лайпциг, като се говореше, че нападателят има желание да играе на “Анфийлд”. Явно това няма да се случи, а Ливърпул ще погледне по-сериозно към трансфер на крилото на Уулвс Адама Траоре, който играе много силно за тима от “Молиню” през този сезон.

Шефовете на Ливърпул вече са направили запитване за 24-годишния испанец, който се присъедини към Уулвърхемптън от Мидълзбро за 18 милиона паунда преди две години. Юрген Клоп отлично знае какво може да направи Траоре срещу играчите на съперника и не крие своето възхищение от скоростния футболист. Германецът похвали Адама Траоре по-рано през сезона, след като той бе с основна заслуга “вълците” да елиминират мърсисайдци от турнира “ФА Къп”.

Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси са други клубове от Висшата лига, които имат интерес към Траоре. Френският шампион ПСЖ също следи футболиста на Уулвърхемптън.

“Вълците” все още се борят за място в Шампионска лига и ако Уулвс завърши в топ 4, то може би ще запази най-добрите си играчи.