Ливърпул се прицели в Марко Асенсио
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще се борят с Арсенал за футболиста на Реал Мадрид

Ливърпул има желание да привлече Марко Асенсио, пише испанското издание Fichajes. В информацията се посочва още, че Арсенал също ще се опита да вземе талантливия атакуващ полузащитник. Очевидно и двата отбора се стремят да подобрят халфовата си линия и ще се борят за футболиста на Реал Мадрид.

На всички може би е ясно, че Ливърпул има желание да подпише с полузащитника на Борусия Дортмунд Джуд Белингам, но те ще направят всичко по силите си, за да вземат Асенсио, ако Реал Мадрид в крайна сметка привлече английския национал.

Асенсио е атакуващ полузащитник, но може да действа и като крило. Юрген Клоп трябва да добави повече технически умения и креативност в офанзивната фаза и Асенсио със сигурност ще реши този проблем на мърсисайдци. Испанецът ще помогне за създаването на повече възможности за играчи като Дарвин Нунес и Мохамед Салах.

Междувременно Микел Артета разчиташе твърде много на хора като Мартин Йодегор, Букайо Сака и Габриел Мартинели този сезон. Мениджърът на Арсенал трябва да добави повече дълбочина към състава си, за да могат “артилеристите” да се борят на всички фронтове през следващия сезон.