Ливърпул ще се пробва за звезда на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" искат Кингсли Коман

Английският гранд Ливърпул планира да отправи оферта за крилото на Байерн Мюнхен – Кингсли Коман, съобщава „Gazzetta dello Sport“. Французинът от шест години е част от клуба от „Алианц Арена“, като неговият контракт с баварците е до 2022 година и е вероятно да не бъде подновен заради сериозните финансови претенции на офанзивния футболист.

Представителите на французина са разочаровани от офертата на Байерн Мюнхен. Те смятат, че Кингсли Коман трябва да взима 16-17 милиона евро годишно, а това е двойно повече от досегашното му възнаграждение. В случай, че Коман не се разбере с Байерн скоро, то баварците може да го продадат през лятото.

От Ливърпул са готови да отправят оферта за Коман от около 35 милиона евро, която може и да задоволи баварския гранд. Според „Gazzetta dello Sport“ Байерн ще иска 50 милиона евро за футболиста, но при липса на подобна оферта, то надали ще пропусне да вземе 35 млн. за него.

Интерес към Кингсли Коман има от още един отбор от Висшата лига – Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” обаче почти сигурно ще вземат Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, така че надали ще продължат да се интересуват от Коман.