Локо Пловдив трябва да довърши започнатото срещу Словачко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Победителят от този сблъсък си гарантира 550 хиляди евро

Локомотив Пловдив се изправя срещу Словачко като гост в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите днес от 20:00ч.

“Смърфовете” влизат в срещата с крехък аванс от 1:0 след сблъсъка на “Лаута” и главната задача на момчетата на Александър Тунчев днес ще е да не допуснат гол във вратата си, което автоматично ще значи, че продължават напред. Това пък би им донесло солиден приход в касата от над 1 милион лева (550 хиляди евро).

Днес се очаква Бирсент Карагерен да се завърне отдясно, а Парвиз Умарбаев също най-вероятно ще е титуляр, въпреки леките болежки, които имаше след първия мач.

Големите букмейкъри у нас обаче не смятат, че Локомотив ще успее да потвори подвига от Пловдив и дават по-големите шансове за победа в редовното време на днешния домакин. Букмейкърът Efbet оценява шансовете на двата отбора с 1.95 за домакините срещу 4.50, WINBET е близо с 1.86 срещу 4.30, а bet 365 e букмейкърът, който дава най-голям шанс на родния тим с коефициент от 3.60, а успех за Словачко умножава залозите 1.83 пъти.