google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на столичните "железничари" обявява добри новини през март

Президентът на устремилия се към завръщане в елитния ешелон Локомотив (София) – Иван Василев обяви, че финансовото състояние на клуба е повече от добро.

Нещо повече, босът на столичните “железничари” потвърди, че бюджетът на клуба е увеличен, а предстои и ново повишаване на разходите, в случай, че жадуваната промоция стане факт.

“Вече вдигнахме бюджета,” коментира Василев. “Всички в света свиват, само ние вдигаме. И ако влезем в елита, каквато е целта ни, ще повишим още парите.

“Локомотив е любов на хиляди. Само в кварталите около нашия стадион живеят около 300 000 души. А имаме много фенове и извън София.

“Спомняте си, че едва събрахме всички на стадиона в мача с Миньор (Перник). Всички тези хора заслужават положителни емоции. Мога да ви кажа, че през март ще обявя една много добра новина. Дори може би и две. Но нека сега не казвам нищо в аванс…”

Василев потвърди, че селекцията на тима, предвождан от Иван Колев, не е приключила.

“Търсим още двама нови – един нападател и крило,” заяви той. “Много е трудно да намерим подходящи. Има една група футболисти, които от години обикалят из Втора лига. Но целта ни е да намерим други.

“Предпочитам да налагаме младоци от школата и го правим успешно. Имаме момчета, които вече са постоянна част от нашия състав.

“17-годишният Валентин Николов е титуляр, неговият връстник – Лука Иванов, започва постепенно да играе все повече, Краси Милошев също беше основна част от отбора през есента.”