Локомотив Пловдив – ЦСКА ще се проведе без публика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Утрешният двубой между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА от 4-тия плейофен кръг на efbet Лигата ще се проведе пред празни трибурни, след решение на Областния кризисен щаб. Мачът е на 9-ти юли от 20:30 на стадион „Лаута“ в Пловдив.

„Взехме решение, след като проведохме разговори с всички членове на Областния щаб, в това число и с директорите на МВР и РЗИ, както и със собственика на отбора домакин г-н Крушарски. Категорично заявявам, че при тази обстановка не бива да поемаме каквито и да е било допълнителни рискове и излишно да нагнетяваме общественото напрежение. Надявам се, че привържениците на двата клуба ще проявят разбиране. Надявам са да са съпричастни с нашето решение и да подкрепят своите любимци от дистанция“ – заяви областният управител на Пловдив Дани Каназирева

Двата клуба си оспорваха Купата на България в началото на този месец. След този мач, бе установено, че 4-ма привърженици на Локомотив са дали положителни тестове за COVID-19. С положителни проби са и няколко от футболистите на „черно-белите“.