Лудогорец направил оферта от 25 млн. крони за халф на Юргорден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лудогорец е предложил 25 милиона шведски крони за Едуард Чилуфя, което се равнява на около 2,5 милиона евро

Шведският Юргорден е отклонил предложението от 25 милиона крони от Лудогорец за своя полузащитник Едуард Чилуфя, информират медиите в скандинавската страна. Според информациите българският шампион е изпратил официална оферта за правата на крилото, но тя не е била приета от ръководителите на шведския тим.

Лудогорец е предложил 25 милиона шведски крони за 21-годишния халф, което се равнява на около 2,5 милиона евро. Спортният директор на Юргорден Босе Андерсон обаче е категоричен, че клубът няма намерение да се разделя с Чилуфя.

“Вярно е, че бе отправена оферта за Чилуфя от Лудогорец. Обсъждахме евентуален трансфер. Те бяха много сериозни и конкретни в намеренията си. Ние обаче отказахме офертата към този момент. В момента негова продажба не е на дневен ред. Смятам, че Чилуфя ще бъде важен играч за нас в бъдеще”, каза Андерсон.

В момента шведския шампионат е в разгара си, като замбиецът е изиграл 16 двубоя за Юргорден във всички турнири. Той се представя много силно и е отбелязал 8 гола, като има и 3 асистенции.