Луис де ла Фуенте: Доволен съм – видя се, че можем много
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Селекционерът на Испания щастлив от победата в дебюта си

Новият селекционер на Испания – Луис де ла Фуенте, започна със страхотна победа с 3:0 срещу Норвегия на старта на квалификациите за Евро 2024. След срещата, Де ла Фуенте заяви, че е доволен от отношението на играчите и сподели, че “Ла Фурия Роха” е спечелила срещу труден съперник.

“Отношението е много важно и се видя, че можем много. Не знам дали това бе план Б, но смените са затова, за да променят хода на мача и да дадат нещо, което до момента липсва на отбора. Относно защитата, винаги се стремим да пресираме високо, но има още какво да подобряваме”, започна Де ла Фуенте.

“В някои двубои е добре да имаш нисък блок и днес съм доволен. Нормално е да има и нерви. Работим заедно от 4 дни. Съперникът бе труден, но контролирахме мача. Един двубой продължава 90 минути. Показахме нашия потенциал. Има и над какво да работим”, продължи треньорът на Испания.

“Имаме няколко дни да се подготвим за тази срещата с Шотландия. След тази победа ще коригираме още неща, за да изглеждаме още по-добре. Спокоен съм. Знам, че всичко ще е наред. Играчите ще направят това, което искам и с правилното отношение ще запишем още един успех”, каза Луис де ла Фуенте.