google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според бразилските органи на реда жената на Каранга е намерена в безпомощно състояние на улицата

Бившият таран на ЦСКА-София Фернандо Каранга е бил арестуван в Бразилия по обвинения за домашно насилие срещу приятелката си, обяви местното издание “Глобо”.

Някогашният таран на “червените” е бил задържан в град Ресифе в неделя заради подозрения за упражняване на насилие над 29-годишната си приятелка. Бразилецът в момента играе за китайския елитен тим Хънан, но бе задържан след като се е прибрал в родината си по време на ваканция.

Според бразилските органи на реда жената на Каранга е намерена в безпомощно състояние на улицата в квартал на Ресифе. Адвокатът на Каранга – Сезар Салеш, казва, че футболиста и партньорката му са се скарали, но той не я е удрял. “Жената не е поискала закрила и не се е обадила в полицията.

Тя съобщи, че е имала криза на ревност, те са се карали и е претърпяла инцидент, когато е счупила бутилка шампанско порязвайки ръката си. Тя се опитвала да влезе в къщата, а той я е изгонил”, поясни правният защитник пред “Глобо”. Любимецът на “армейската” публика през сезон 2017/18 в момента се подвизава в Хънан, където също не свали нивото. Офанзивният футболист е със статистика от 10 попадения в 22 мача към настоящия момент.