google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вратарят Николай Кръстев може да се завърне в Левски, съобщава Gong. През миналата кампания той игра във Витоша Бистрица. Предвид вратарската криза при “сините”, то ръководството на клуба сериозно обмисля да върне Ники Кръстев.

Бившият младежки национал се очаква да замени Георги Георгиев, който днес стана ясно, че ще премине в Черно море. Наскоро Левски се отказа да привлича Зоран Попович, с когото бе сключил предварителен договор. При сегашната ситуация, Левски остава само с Николай Михайлов за избор под рамката. По-рано от отбора си тръгна Милан Миятович, след като договорът му изтече. Миятович бе стабилен на вратата на “сините” през миналия сезон, а през следващата кампания ще играе в унгарския МТК Будапеща.

Привържениците на Левски със сигурност ще приветстват новината за завръщането на Ники Кръстев в ‘синия’ клуб. Вратарят минава за един от любимците на феновете и се представяше добре при предишния си престой в клуба. Той е изиграл 19 двубоя за Левски, а в последните години игра под наем в Несебър и Ботев Враца. През миналия сезон Ники Кръстев направи добри мачове за “бистришките тигри”, въпреки че отборът изпадна във Втора лига. Очаква се “сините” да дадат шанс на 23-годишния вратар, тъй като нямат намерение да хвърлят пари за нов вратар.