Любо Ганев надъха националите преди Евроволей 2021
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Българската федерация по волейбол посети днешната тренировка на мъжките национали в зала "Христо Ботев".

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев посети днешната тренировка на мъжките национали в зала “Христо Ботев”.

Волейболистите се готвят вече седмица в столицата за Европейското пъренство, което ще се състои от 1 до 19 септември в Полша, Чехия, Финландия и Естония. „Трикольорите” започват турнира в Острава, като в група В ще срещнат отборите на домакина Чехия, Италия, Словения, Беларус и Черна гора.

Ганев говори с треньорите и състезателите, като обърна персонално внимание на всички. По време на посещението си шефът на БФВолейбол пожела успешен тренировъчн процес и подчерта колко е важен периода за оптимална подготовка преди най-големия форум на Стария континент.

Подготовката на “лъвовете” продължава в зала “Христо Ботев” до края на месеца, а от началото на следващата седмица тимът ни се пренася в Самоков. На 5 и 6 август България ще изиграе две приятелски срещи с Хърватия, а на 13 и 14 август националите ни ще се изправят срещу Нидерландия. На 19 август отборът заминава за Украйна, където ще направи последни проверки с домакините, Сърбия и Словения.