Людмил Киров иска да продължи в Нефтохимик при едно условие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Киров иска финансова стабилност на "Лазур"

Треньорът на Нефтохимик – Людмил Киров, заяви, че има желание да продължи да води отбора, но само при определени условия. Днес “шейховете” направиха равенство 1:1 със Спортист (Своге) и запазиха мястото си във Втора лига.

“Какво да кажа, поздравявам всички фенове в Бургас, които са много. За футбола не искам да говоря, защото няма какво да кажа, малко беше срамно положението на терена. Чаках двубоя в София. Поздравявам Септември за феърплея, който демонстрираха. Трудно е навсякъде във всеки един тим от Втора лига заради тази пандемия. И тук е така, няма да го крия”, започна Людмил Киров.

“Днес договорът ми с клуба изтича. Преди две седмици от Нефтохимик пожелаха да преговаряме за нов. Аз обаче искам финансова стабилност на клуба, както и да бъдат привлечени играчите, които искам да взема. Моят престой в Бургас ми даде много позитивна енергия. Имам желание да остана в отбора, но има едно “но”… От десетина дни преговарям с играчи, които искам да привлека. Убеден съм, че мога да сформирам боеспособен тим за Втора лига”, добави Киров.

Най-любопитното в тази ситуация е, че преди седмица Люси Киров заяви, че е отвратен от положението в Нефтохимик и няма да се върне в клуба. Той тогава напусна клуба със скандал, но сега е готов да продължи да работи на “Лазур”.