Люпко: В Левски трябва да е приоритет завръщане в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Убеден съм, че Бруно ще пипа здраво в ЦСКА", заяви сърбинът

Бившият треньор на Левски и ЦСКА – Люпко Петрович, заяви, че следи ситуацията в българския футбол и сподели своето мнение за  рокадите на “Армията”, както и каква трябва да е основната цел пред Левски.

“Разбира се, че следя ситуацията в българския футбол. Там мина голяма част от кариерата ми. Водих Левски, Литекс и ЦСКА. Не познавам в детайли Бруно Акрапович, но знам какви резултати постигна в Локомотив (Пловдив). Дали ще успее и в ЦСКА – времето ще покаже. Има качества. Убеден съм, че ще пипа здраво. Доказал се е като такъв специалист и едва ли ще изневери на себе си”.

Носителят на КЕШ с Цървена звезда заяви, че се радва от завръщането на ЦСКА на голямата европейска сцена и пожела Левски също да се върне там. “Хубаво е, че ЦСКА успя да влезе в групите на Лига Европа. Добре е за българския футбол да има два представителя. Дано скоро и Левски се върне там. Това трябва да им е приоритетна задача на “Герена”. Дали Бруно Акрапович може да запише поне една победа в оставащите три мача в групата? Защо да не може. Даже и две дори. Футбол е това – всичко е възможно”.

“Четох и чух, че Златомир Загорчич е бил вариант за ЦСКА, но си е преценка на ръководството защо не се е стигнало до неговото назначение. Него го познавам и като играч, и като треньор. Постигна добри неща в Славия, работи успешно преди това и във Войводина”, добави сърбинът.