google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спекулациите около завръщането на голямата боксова звезда Майк “Железния” Тайсън обиколиха света и набързо сенамериха промоутъри готови да дадат поле за изява на Динозавъра. Само за часове пристигна и официално предложение.

Предложението идва от Австралия, където са готови да му дадат 1 милион долара, за да се изправи срещу местно ръгби величие. Промоутърът Брайън Аматруда заяви пред “Дейли Мейл”, че се е свързал с лагера на Тайсън и е отправил предложение, след като е видял видео, в което Тайсън показва доста прилична форма за възрастта си.

„Първото нещо, което направих, беше да се обадя на агента на много звезди Макс Марксън и да го помоля да предложи на Тайсън 1 милион. Макс го беше водил в Австралия през 2012 г. Той се разбира добре с него и жена му, но важното е, че тогава успя да му уреди виза за влизане в страната“, каза Аматруда.

Тайсън е доста далеч от силните си години, но дали 1 милион долара ще бъдат добра мотивация за бившия световен шампион в тежка категория да се завърне за подобен мач, който по-скоро би имал статута на демонстративен. Може ли го още Тайсън?