google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият играч и директор в ЦСКА Георги Илиев-Майкьла заяви, че тази година „армейците“ ще влязат в групите на втория по сила клубен турнир на Стария континент – Лига Европа. През последните си две еврокампании ‘армейците’ стигаха до третия квалификационен кръг, но така и не успяваха да се класират за плейофите за груповата фаза.

Според Георги Илиев, в момента ЦСКА има един от най-добрите отбори в последните години, а предстоящият опонент Сиренс не е мерило за класата на “червените”.

“В следващите кръгове ще дойдат по-сериозните препятствия. От години повтарям, че международните мачове носят на ЦСКА имиджа, парите и възможността да се продават футболисти – тогава те гледат всички. Срещу Сиренс очаквам успех с минимум два гола разлика и чакаме жребия”, сподели пред “Тема Спорт” Георги Илиев.

“ЦСКА има класен състав, направи селекцията си навреме. Този път отборът ще премине пресявките и ще влезе в групите. Аз винаги съм оптимист и вярвам в отбора, но ръководството още не може да им вкара тази вяра. Те имат качества, трябва им спокойствие и самочувствие. Щом влезеш в ЦСКА, си най-добрият! Собственикът дава по 12-13 милиона на година и няма и половин час закъснение за плащанията, няма какво да се коментира повече”, каза Майкъла.

“Може би това е най-добрият като селекция ЦСКА в последните години. Трудно спечелиха във Враца, но до 15-ата минута трябваше да водим с 4:0. Надявам се, че ЦСКА тази година ще е конкурентоспособен на Лудогорец. Имаме потенциал, като е нужно само работа от ръководството. Дано придобият манталитета на ЦСКА”, коментира Георги Илиев.

“Пламен Марков трябва повече да се занимава с футбола и с отбора.тъй като е единственият кадър там, който носи армейското. Нужно е да поеме по-голяма роля и да им вкара шампионско мислене. Отборът и ръководството вървят заедно, те са неразделна част. В първенството приоритет за ЦСКА е единствено първото място, нищо друго”, завърши Майкъла.