Ман Сити и Реал Мадрид ще спорят за млада звезда на Бока Хуниорс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Сити и Реал Мадрид се борят за подписа на аржентинския талант Есекиел Себайос

Според испанското издание Fichajes, отборите на Манчестър Сити и Реал Мадрид ще се изправят един срещу друг в преследването на звездата на Бока Хуниорс – Есекиел Себайос. 20-годишният футболист е в легендарния южноамерикански клуб от 2014 г. и днес прави впечатление с изявите си за мъжкия отбор. През 2018 г. той стана най -младият играч в историята на клуба, подписал професионален договор и е ясно защо е така.

Позицията на футболиста е ляво крило, но Себайос е способен да играе като втори нападател, а също и на другия фланг. Универсален нападател, той има всичко необходимо, за да се впише в най-добрите отбори в Европа. Солиден дрибльор, който може да подава и да бележи, Себайос е привлякъл вниманието на Ман Сити и Реал Мадрид.

Манчестър Сити подписа с Хулиан Алварес миналото лято и следи пазара в Южна Америка. Друг голям талант на Аржентина – Максимо Пероне, също се приближава към присъединяването си към “гражданите” тази година. И Себайос може скоро също да се присъедини към Манчестър Сити.

Реал Мадрид също пазари от южноамериканския пазар през последните години. Винисиус, Ендрик (ще се присъедини през 2024 г.), Родриго Гоеш и Федерико Валверде вече са на “Сантяго Бернабеу” и могат да накарат Себайос да се почувства добре дошъл в клуба.