Ман Сити изкушава Тотнъм – дава две от звездите си за Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" предлагат Стърлинг и Жезус за Хари Кейн

Шампионът на Англия за сезон 2020/21 – Манчестър Сити, обмисля много интересно предложение към Тотнъм, с което ще се надява да убеди лондончани да се разделят с голямата си звезда Хари Кейн, пише „Sun“.

Според изданието, воденият от Пеп Гуардиола отбор е готов двама от основните си играчи – съотборникът на Кейн от националния отбор на Англия – Рахийм Стърлинг, както и националът на Бразилия Габриел Жезус.

В края на сезона Хари Кейн изрази своето желание да напусне клуба като той харесва проекта на Ман Сити и би искал да играе на “Етихад”. Наскоро той се изказа изключително ласкаво за звездата на Сити – Кевин Де Бройне, което моментално бе прието като знак за намеренията на голмайстора на Тотнъм. През тази кампания Кейн вкара 23 гола във Висшата лига и спечели Златната обувка в Премиър Лийг.

„Sun“ допълва още, че президентът на Тотнъм Даниел Леви е поставил цена от 150 млн. паунда за услугите на Кейн, като така възнамерява да спре интереса както на Сити, така и на други отбори с интерес към нападателя като Манчестър Юнайтед и Челси. В последните дни имаше информация, че Леви се опитва да върне начело на лондончани и бившият мениджър на тима Маурисио Почетино, което би могло да убеди Хари Кейн да остане в клуба поне за още един сезон.