Ман Юнайтед и Челси са готови да извадят 120 млн. евро за Осимен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Зведата на Наполи може да премине в клуб от Висшата лига през лятото

Според информация на Gazzetta dello Sport, отборите на Челси и Манчестър Юнайтед искат да подпишат с Виктор Осимен през лятото и са готови да инвестират 120 милиона евро за 24-годишния нападател на Наполи.

Нигерийският напаател е във фантастична форма този сезон, отбелязвайки 15 гола във всички състезания. Няма съмнение, че 24-годишният играч би бил качествено дългосрочно попълнение и за двата клуба от Висшата лига, които имат нужда от изявен реализатор.

Манчестър Юнайтед трябва да добави голаджия към атаката си, а оисмен може да бъде идеалният партньор за Маркъс Рашфорд през следващия сезон. Междувременно Челси изпитва сериозна липса на голове в момента. Те подобриха своята халфова линия и защита с редица нови играчи през зимата, но трябва да привлекат надежден голмайстор, за да започнат да печелят мачове по-често.

Ще бъде интересно да се види дали двата английски клуба могат да се разберат за сумата с Наполи, който иска да получи 120 млн. евро. Възможността да се премести във Висшата лига ще бъде вълнуваща за Осимен и той ще се стреми да демонстрира качествата си на по-високо ниво през следващия сезон.