Ман Юнайтед и Тотнъм са сред отборите, които може да вземат Бейл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборите на Манчестър Юнайтед и Тотнъм се интересуват от уелския национал Гарет Бейл, твърди Marca. Има само няколко клуба, които могат да отговорят на високите изисквания за заплата на 31-годишния футболист, а Юнайтед и Тотнъм са сред тях.

В днешния ден Гарет Бейл най-накрая ще се изправи лице в лице със Зинедин Зидан в сряда за първи път след експлозивното му телевизионно интервю, в което той каза, че Реал Мадрид го е затруднил да напусне в миналото.

Бейл, както и други национали като Тони Кроос, Лука Йович и Серхио Рамос, получиха два почивни дни след международните си ангажименти в мачовете от Лигата на нациите на УЕФА. Положението на уелсеца в испанската столица е една от трансферните саги това лято, които все още не са приключили. става по-малко от месец до края на трансферния прозорец, а продажбата на Бейл е с приоритет за Реал Мадрид. Уелсецът е ключов за трансферните планове на Реал Мадрид, като отборът се стреми да събере 150 млн. паунда от продажба на играчи това лято. Реал вече продаде Хамес Родригес на Арсенал, а Дани Себайос отново бе праден под наем в Арсенал.

Гарет Бейл, заедно с Мариано, Серхио Регилон и Борха Майорал, са четиримата ключови играчи, които Реал иска да продаде. Като такъв, Mundo Deportivo съобщава, че за да привлече оферти от топ клубове, Реал Мадрид би бил готов да приеме само 22 милиона паунда за продажбата на Бейл това лято. Разбира се, проблемът остава големите му финансови претенции.

“Опитах се да напусна миналата година и те блокираха всичко в последната секунда. Това беше проект, от който бях развълнуван, но не се осъществи”, заяви Бейл пред Sky Sports миналата седмица.

Вероятно много малко от топ клубовете в Европа и потенциално отбори от МЛС и Китай ще могат да си позволят лукса да имат Бейл. Но Висшата лига остава най-вероятната дестинация за него, като Юнайтед и Тотнъм са двата отбора с най-голям интерес към Бейл.