Ман Юнайтед ще се бори с Арсенал и Реал за Тилеманс през 2023 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед ще се състезава с Арсенал и Реал Мадрид в надпреварата за привличането на Юри Тилеманс

Според информация на испанската медия Defensa Central, Юри Тилеманс е силно желан от Манчестър Юнайтед, като клубът ще се опита да го привлече като свободен агент през летния трансферен прозорец на 2023 г. Полузащитникът на Лестър Сити също е трансферна цел на Арсенал и Реал Мадрид за евентуален безплатен трансфер.

Юри Тилеманс прогресира в последните няколко сезона, след като приключи разочароващия си престой в Монако, присъединявайки се към Лестър Сити преди почти три години. Лисиците първоначално подписаха с 25-годишния футболист под наем за втората половина на сезон 2018/19, преди да осъществят постоянен трансфер през летния трансферен прозорец на 2019 г.

Белгийският национал е играл над 150 пъти досега за Лестър, като е отбелязал 24 гола и има 24 асистенции. Но Тилеманс е изправен пред несигурно бъдеще на “Кинг Пауър Стейдиъм”, след като влезе в последната година от договора си. Тази ситуация привлече вниманието на няколко европейски гранда, включително Реал Мадрид, Арсенал и Манчестър Юнайтед. Трите клуба ще се борят за подписа на футболиста като свободен агент през следващото лято.