Манчестър Сити иска звездно дуо в нападение Меси – Халанд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" имат големи амбиции и желаят да се подсилят с Лионел Меси и Ерлинг Халанд

Манчестър Сити може да направи двоен трансферен удар през лятото, след като готви мега оферти за Лионел Меси и Ерлинг Холанд, твърди „Daily Mail“. “Гражданите” имат основен приоритет да засилят нападението си и да бъдат още по-силни през сезон 2021/22. Това е желанието на шефовете на Манчестър Сити, които вярват, че Халанд и Меси са най-добрите вариатни за тяхната атака.

Манчестър Сити е големият фаворит за подписа на Халанд, защото клубът от “Етихад” притежава 15% от правата при евентуалната продажба на офанзивния футболист Джейдън Санчо, което може да възлиза на над 15 млн. паунда. Ако осъществи трансфер на Халанд, който е съотборник на Санчо в Борусия, Манчестър Сити може да се откаже от тази клауза.

Що се отнася до капитана на Барселоа Лионел Меси, отборът на Манчестър Сити остава топ претендент за подписа на аржентинската супер звезда. За момента няма индикации, че Меси ще подпише нов договор с Барселона, което засилва слуховете за негово напускане на “Камп Ноу”

Друг основен кандидат за Меси е Пари Сен Жермен, така че Манчестър Сити ще трябва да се справи с френския гранд в битката за подписа на аржентинския национал, който все пак може и да вземе решение да продължи да играе за любимата си Барселона.