Манчестър Юнайтед е все по-близо до Санчо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед е все по-близо до привличането на английския талант Джейдън Санчо. Носят се слухове, че “червените дяволи” са направили първоначална оферта за Санчо от 60 милиона паунда, която Борусия Дортмунд е готов да приеме. Също така и номерът на фланелката на играча вече е решен преди потенциалното му преминаване в английския гранд.

Това лято Манчестър Юнайтед се надяват, че при третата си оферта за Санчо, този път ще успеят да го вземат на “Олд Трафорд”. Те първо се опитаха да вземат Санчо през летния трансферен прозорец на 2017 г., когато Жозе Моуриньо беше мениджър, а нападателят беше в Манчестър Сити. Същата година Юнайтед се провали. Нападателят, който уж беше почитател на „червените дяволи“, вместо това избра да премине в Борусия Дортмунд.

През миналото лято “червените дяволи” опитаха отново. Юнайтед подаде запитване до Дортмунд, желаещ да подпише със Санчо, но тогава Юнайтед не бяха се класирали за Шампионската лига. Те не успяха и при този си опит, като 20-годишният футболист отхвърли възможността да играе в Лига Европа, като реши да остане на “Сигнал Идуна Парк” и да играе с Борусия в Шампионска лига.

През този сезон обаче “червените дяволи” се класираха в топ 4 на Висшата лига и се завръщат в най-авторитетния клубен турнир на Стария континент. Изглежда все по-вероятно Санчо да премине на “Олд Трафорд” през лятото.