Манчестър Юнайтед маха четирима през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бъдещето на Антони Марсиал и Дони ван де Беек на "Олд Трафорд" е под голяма въпросителна

Четирима играчи на Манчестър Юнайтед може да се разделят с отбора това лято, ако на „Олд Трафорд“ получат добри оферти за тях, съобщава ESPN. Под сериозна въпросителна е бъдещето на две от големите имена – Антони Марсиал и Дони ван де Беек.

„Червените дяволи“ са получили запитване за тях от различни клубове и агенти, а според източника са получили отговор, че всеки има „реалистична цена“.

Манчестър Юнайтед даде 40 милиона паунда за Ван де Беек през миналото лято, но той имаше доста труден първи сезон на “Олд Трафорд” , в който започна като титуляр само в четири мача в Премиър лийг, а контузия го извади и от състава на Нидерландия за Евро 2020.

Контузия в коляното през март пък извади от игра Антони Марсиал. Трансферът на Джейдън Санчо ще ограничи още повече неговите шансове за изява, защото се очаква титулярното нападателно трио да бъде съставено от Санчо, Кавани и Рашфорд. Това означава, че Марсиал ще трябва да се задоволи с ролята на резерва.

През миналата кампания французинът изигра общо 36 мача, в които реализира едва седем гола и често бе критикуван от феновете на „червените дяволи“. Игралите под наем в Лацио и Милан Андреас Перейра и Диого Далот, също ще бъдат продадени това лято.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер все още не е взел решение за Джеси Лингард, който остави много добри впечатления с изявите си в Уест Хям в последните месеци на сезона.