google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джанлуиджи Донарума и Алесио Романьоли са в трансферните планове на "червените дяволи"

Тимът на Манчестър Юнайтед ще се пробва да се подсили с двама футболисти на Милан през летния трансферен прозорец. Става дума за вратаря Джанлуиджи Донарума и централния бранител Алесио Романьоли, а техен агент е добре познатият Мино Райола.

Оле Гунар Солскяер иска да подсили своя отбор с класен бранител, който да бъде топ партньор на капитана Хари Магуайър в центъра на защитата. Вратарите на “червените дяволи” Давид де Хеа и Дейн Хендерсън пък са сред най-високо ценените футболисти на “Олд Трафорд” и интересът на Юнайтед към Донарума е малко изненадващ, но пък той би бил наследник в дългосрочен план на Де Хеа.

„Il Milanista“ съобщава информацията за интереса на Юнайтед към двамата играчи на Милан. Донарума има договор само до края на сезона. През тази кампания той има девет „сухи“ мрежи в Серия А. Междувременно Романьоли има договор до лятото на 2022 г., но може да бъде продаден в края на сезона. Бранителят не получава много игрово време в последно време, тъй като Фикайо Томори бе взет под наем от Челси през януари и се представя на много добро ниво в центъра на защитата до Симон Кяер.