Манчестър Юнайтед предложи капитана си на два клуба от Премиър Лийг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изглежда "червените дяволи" вече са загубили доверието си в Хари Магуайър

Ръководството на Манчестър Юнайтед е предложило на Уест Хям и Тотнъм опцията да привлекат капитана на тима Хари Магуайър, съобщава ESPN. Бранителят така и не успя да се докаже пред Ерик тен Хаг, който вече планира привличането на негови заместници.

Магуайър бе несменяем титуляр докато Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник водеха “червените дяволи”. Дори тогава обаче той бе колеблив в изявите си и доста често бе основната причина тимът да губи точки. С пристигането си, Ерик тен Хаг обаче извади Магуайър от състава и започна да налага двойката Лисандро Мартинес – Рафаел Варан, които са в основата на успешния сезон, който нидерландецът направи на “Олд Трафорд”.

Макар Тотнъм да притежава статута на по-престижен отбор от Уест Хям в момента, “чуковете” могат да предложат на Магуайър нещо, което “шпорите” не могат – участие в евротурнирите. Тотнъм завърши на осмо място във Висшата лига и по този начин пропусна да се класира за, който и да е от турнирите на УЕФА за пръв път от доста време насам. Уест Хям завърши сезона на доста по-лоша позиция и до последно се бореше за оцеляването си, но възпитаниците на Дейвид Мойс спечелиха Лигата на конференциите, побеждавайки Фиорентина на финала и по този начин си осигуриха участие в Лига Европа през следващия сезон.