Манчестър Юнайтед преподписва с основен играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" работят върху нов договор на Давид Де Хеа

Дългогодишният страж на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е на път да подпише нов договор с тима, сподели Фабрицио Романо. Испанецът има желанието да остане още дълго на “Олд Трафорд”.

Давид де Хеа започва да се превръща в истинска легенда на Манчестър Юнайтед. 32 – годишният вратар е част от отбора в продължение на 11 години. Той бе привлечен от Атлетико Мадрид през сезон 2011/12 за сумата от 25 милиона евро. Талантът на младият тогава Де Хеа кара самият сър Алекс Фъргюсън да отиде лично да наблюдава играча като той дори пропуска мач на Манчестър Юнайтед докато все още е треньор на тима – феномен, който се е случвал едва 3 пъти в кариерата на Фърги.

От днешна гледна точка можем спокойно да заявим, че този ход на легендарния шотландец е бил напълно правилен. Причината за това е, че Де Хеа остана единственият футболист на Юнайтед, който премина през всички изпитания на тима след ерата на Фъргюсън без да поиска да напусне “Олд Трафорд”. Затова най-малкото, с което Манчестър Юнайтед може да се отблагодари на испанеца е нов договор.