Манчестър Юнайтед ще се бори с Тотнъм за френски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубове от Висшата лига искат защитника на Монако

Английското издание Daily Mail твърди, че Манчестър Юнайтед е провел първоначални преговори с Аксел Дисаси за трансфер през лятото. Очевидно редица клубове от Висшата лига, включително Тотнъм, следят 25-годишния френски защитник и предстои да видим къде ще продължи кариерата си.

Монако са готови да продадат една от звездите си срещу значителна сума в края на сезона. Манчестър Юнайтед ще трябва да плати 44 милиона паунда, за да го привлече. Дисаси е ключов играч за френския клуб през този сезон и има потенциала да се развие във футболист от световна класа.

“Червените дяволи” се стремят да добавят повече дълбочина към защитата си за следващия сезон. Играчи като Хари Магуайър и Виктор Линделоф се очаква да преминат в друг тим след края на сезона. И двамата играят рядко на “Олд Трафорд”, така че ще искат да напуснат, за да възкресят кариерите си и да се върнат към редовен футбол.

Аксел Дисаси е само на 25 г. и вероятно ще се подобри с треньорство и опит. Той със сигурност има потенциала да оправдае разходите за евентуалното му привличане. Ерик тен Хаг се опитва да направи отбор, способен да спечели титлата във Висшата лига и да се бори за Шампионската лига.