Манчини: Искаме да изиграем още 4 мача на Евро 2020
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Харесва ми да избирам между толкова качествени футболисти"

Селекционерът на Италия Роберто Манчини е на мнение, че футболистите на „скуадра адзура“ трябва да се насладят на играта в мача с Австрия, който ще се играе на митичния „Уембли“. “Изпитвам удоволствие да водя този отбор, за което основната заслуга е на играчите. Със сигурност има тръпка от това да излезеш на “Уембли”. Някои от момчетата в състава никога не са играли на този стадион и за тях това ще е още по-значимо. Искам всички да се насладят на играта в този храм на футбола. Сигурен съм, че ще се представим добре”, заяви треньорът на „Скуадрата“.

“Австрия е агресивен отбор. Не можем да си позволим никакви грешки. Това е красотата на големите турнири – трябва да побеждаваш постоянно, ако искаш да вървиш напред. Искаме да изиграем още 4 мача на Евро 2020. Като цяло съм наясно със състава. За постовете, за които имам известни колебания, ще реша утре. Харесва ми да избирам между толкова качествени футболисти. Знам, че на когото и да заложа, няма да ме подведе”, допълва Манчини.

“Съжалявам за играчите, които останаха извън състава – Мойс Кийн, Матео Политано, Джанлука Манчини и останалите. Мойс знае, че само от него зависи да се превърне в голяма звезда за Италия”, казва още селекционерът.