google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моите съотборници ще надскочат себе си и ще подходят към всеки мач като към финал", написа крилото в "Instagram".

Един от големите отсъстващи на Световното първенство в Катар – Садио Мане, окуражи своите съотборници в националния отбор на Сенегал със специална публикация в социалните мрежи.

Както е известно, футболистът на Байерн Мюнхен получи травма в мач на “баварците”, която го изкара от участие на Мондиала.

“Този понеделник нашата скъпа страна започва участието си на Световното първенство в Катар. Сигурен съм, че “лъвовете” ще надскочат себе си и ще подходят към всеки мач като към финал. Уверен съм, че сенегалците ще се съберат пред малкия екран, за да подкрепят и окуражат нашия доблестен национален отбор”, написа Мане на своя официален профил в “Instagram”.

“Като всеки привърженик на “лъвовете” и аз съм уверен, че моите съотборници ще се борят като един, както правят обикновено, за да защитят честта на нашия мил Сенегал. Да живее Сенегал, давайте “лъвове”!”, гласеше още написаното в поста на фланговия футболист.

Съставът на Сенегал започва своето участие на Световното първенство с мач срещу Нидерландия, който е днес и стартира от 18:00 часа.