Мъри: Отборът трябва възможно най-бързо да мисли за мача с Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има опасност след почивка и успех над ЦСКА да сме по-лежерно настроени", заяви Стоилов

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде интревю след приятелския мач срещу Спортист Своге, в който “сините” направиха реми 1:1. Мъри заяви, че целта на тима е била да направи добра тренировка, а сега е най-важно възможно най-бързо да мисли за мача с Берое от efbet Лига.

“Искахме да направим добра тренировка, на моменти се получаваше, в други не. Досега имахме пауза, наложи се да изиграем две контроли за 2 дни. Отборът трябва по най-бързия начин да мисли за срещата с Берое. Чакаме прибирането на всичките ни национали. Когато се съберем трябва да направим пълна концентрация за двубоя с Берое. Има опасност след почивка и победа над ЦСКА да сме по-лежерно настроени. По най-бързия начин трябва да вкараме амбицията и желанието в нашия тим”, заяви Стоилов.

Наставникът на Левски съжалява за тежката травма на футболиста на Спортист Своге, която бе причинена от вратаря на “сините” Иван Андонов. Според специалиста контролата е била коректна.

“Да поздравим националния отбор за двете победи, отдавна не се беше случвало да имаме две победи за три дни, което е радостно, да даде малко самочувствие на играчите. За мен е важно нашият отбор да намери своето лице, което имаше в последния двубой. Винаги имам притеснение след дълга пауза. Винаги се кара малко по-лежерно след победа”, заяви Мъри.