Мъри отново критикува играта на Левски в защита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Станимир Стоилов отправи последно предупреждение към някои играчи

Наставникът на Левски Станимир Стоилов отново не бе впечатлен от играта на своя тим в отбрана. Специалистът говори след успеха с 3:1 Академия Пандев в приятелски мач, който донесе на тима купата „Георги Соколов“.

“За някои от футболистите това е последно предупреждение. Не ме интересува дали е българин или чужденец. Сладките сънища трябва да приключат, защото с тази игра сме способни да победим само Акадения Пандев”, заяви треньорът на “сините”.

„Имаше добри неща и неща, които трябва да подобряваме. Нужно е да подобрим динамиката на игра. Играта ни в защита не е най-добрата. Трябва да подобрим динамиката и играта в защита. В атака имахме добри неща – създадохме ситуации и вкарахме красиви голове. Без играта в защита, не можем да разчитаме на постоянни успехи“, каза Стоилов.

„Надявам се и мотивацията да се промени в играчите, настроението. Завършихме с добра скорост, добра динамика. Като че ли през първото полувреме имахме повече интересни ситуации. В атака имаше добри неща, но казвам, че трябва да работим в защита”, заяви треньорът на Левски.

Мъри обяви, че понеделник ще е ясно каква е травмата на Ивелин Попов, който днес бе заменен в началото на срещата. Според Стоилов, звездата на “сините” има мускулни проблеми. Мъри заяви, че очаква Филип Кръстев да остане в Левски.