Мъри: Ще е чудо да остраним ПАОК, имаме важен изпит в Солун
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дано ние да не правим грешки, а ако съперникът прави, да ги накажем както в първия двубой", сподели Стоилов

Насавникът на Левски Станимир Стоилов говори на официалната пресконференция преди срещата реванш с ПАОК от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. Мъри заяви, че ще е чудо “сините” да отстранят гръцкия гранд, въпреки успеха с 2:0. Стоилов смята, че Левски трябва да играе добър футбол в реванша, за да продължи напред.

„Цунами и Краев са готови и са в групата и можем да ги използваме. Имаме повече от 24 часа да решим. Ние сме наясно, че ПАОК беше и е фаворит в такова противоборство. Направихме един добър мач в София. Заслужено се поздравихме с успех. Знаем какво ни предстои. Видяхме още в първия двубой качествата на ПАОК. Треньорът им ми направи добро впечатление. Имат отлични играчи”, каза Стоилов.

“Продължавам да стоя зад думите си, че ще е чудо да остраним ПАОК. Важно е да издържим психически и да играем горд футбол, а ако заслужаваме ще продължим напред. Мачът ще е игра на грешки. Дано ние да не правим грешки, а ако съперникът прави, да ги накажем както в първия двубой”, сподели Мъри.

Треньорът на Левски заяви, че отборът е изиграл добър мач преди седмица. Така трябва да направи и в реванша, ако иска да елиминира ПАОК.

“Всеки успех дава увереност и ни калява да вървим напред. Винаги, когато взимаш важен изпит, ставаш все по-добър. Предстои ни още един такъв изпит”, добави Станимир Стоилов.

Снимка: Start-photo