Мъри Стоилов: Изчистването на задълженията може да е невъзможно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Левски обяви, че всеки футболист на отбора е на пазара

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов притесни сериозно цяла “синя” България с изкаването си преди мача срещу Арда този уикенд.

Мъри призна, че задълженията на клуба са стряскащи и е възможно те да не могат да бъдат изчистени, което може да бъде и фатално за клуба.

“Много са стряскащи тези суми, които се дължат и към момента някои от задълженията са непосилни. Допуснати са много грешки и ние като ново ръководство не трябва да ги допускаме отново. Дано се намери някакво решение, но на този етап според мен е мисия невъзможна и може да се окаже доста фатално.”

“Аз съм готов за изходящи трансфери. Най-важно е спасението на Левски, а то на първо време минава през финансовото стабилизиране. Ако трябва, ще бъде продаден всеки, към който има интерес и ще играем с юношите. За мен е важно спасението на Левски и не ме вълнуват толкова резултатите. Всеки един наш играч е на пазара и всеки може да го купи.”

“Наблюдаваме голям брой играчи. Ако се подсилим в зоните в които искаме с по един футболист, можем спокойно да започнем подготовката и да чакаме да се появи нещо, което наистина да ни трябва.”, завърши Стоилов.