Мъри Стоилов критичен към свой футболист след 5:0 над Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Левски предупреди, че има играчи, които трябва да вдигнат нивото си

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов даде своя коментар след успеха с 5:0 над Етър и заяви, че е доволен от показаното от неговите футболисти, но обърна сериозно внимание на Илиян Стефанов, който по неговите думи не е бил на ниво по време на подготвителния лагер на тима.

“Първото полувреме имаше добро желание и добра динамика. Липсваше ни последното подаване и заварващия удар. През второто полувреме имаше разлика в класите. Отборът на Етър е от Б група и държеше добро ниво. Този път съм доволен от динамиката в играта и желанието на футболистите. Ако Левски се превърне в зависим от формата на един играч, нещата няма да са добре.”, заяви той.

“Има играчи, които значително трябва да подобрят своето представяне. Илиян Стефанов се представя изключително зле през този подготвителен период. Трябва да се вземе в ръце, защото има опасност да се върне там, откъдето стартира. На този етап това са хората, на които ще разчитаме. С оглед на сериозната селекция и промените, които се случиха в ЦСКА 1948, смятам, че мачът ще бъде изключително труден”, завърши Стоилов.