Мъри Стоилов не бил дори близо до завръщане на Герена?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква се днес Сираков и Диксън да осветлят ситуацията

С днешна дата шансовете един от най-успешните треньори в историята на Левски – Станимир Стоилов, да оглави отново Сините, все още били съвсем минимални, твърди “Мач Телеграф”, базирайки се на свои източници.

Специалистът, извел отбора до 1/4-финал в турнира за УЕФА Къп през 2006 година, се срещна преди около седмица с мажоритарния собственик Наско Сираков и кандидат-купувача Джоузеф Диксън.

По време на сбирката Мъри е получил предложение да поеме юздите на Левски. Още тогава обаче е било уточнено, че на Стоилов ще бъде направена конкретна оферта за подписване на контракт, едва когато Диксън се приближи до придобиване на акциите на клуба.

Според изданието самият треньор в момента не е в София, а това било сигнал, че сделката все още е далеч от финализиране. Другият вариант бил Левски да се е отказал от намерението да върне Стоилов на треньорския пост.

Твърди се, че Мъри е поставил само едно условие, за да поеме Сините – Диксън да гарантира, че ще инвестира в изграждането на нов стадион и модерна база на клуба.

В същото време Стоилов поискал избрани адвокати да прегледат договора между Левски и британеца, преди той да бъде официално подписан.

Очаква се на планираната за днес пресконференция Сираков и Диксън да разкрият повече подробности за ситуацията със Стоилов.