Мъри: Важна победа за нас, БФС трябваше да ни отмени наказанието
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Очаквам да играем добре срещу Ботев пред феновете ни", заяви Стоилов

Наставникът на Левски Станимир Стоилов сподели след успеха над Берое (1:0), че тимът му се е представил под нивото, което е очаквал. Все пак Мъри е доволен от спечелените трите точки, като иска повече агресия от своите футболисти. Наставникът на “сините” коментира и решението на БФС, като заяви, че не е доволен.

“Труден мач. Доволен съм от записаната победа. Отборът се представи под това, което очаквах. Не бяхме агресивни в атака и защита. Играхме толкова, колкото да вземем трите точки. Искам повече динамика, агресия и да отбележим втори гол. Трябва да играем доста по-добре. Нямахме достатъчно живец. Просто играхме, за да вземем трите точки. Трябваше да натиснем по-агресивно и да отбележим второ попадение”, каза Мъри.

“Очаквам да играем добре срещу Ботев пред феновете ни. Левски трябва да играе на ниво. Имаме време, за да си подобрим и динамиката, и всичко”, заяви треньорът на “сините”.

“Не съм доволен от решението на БФС. След като казват, че няма доказана повреда на лицето, трябваше да отменат наказанието, както отмениха на други отбори”, завърши Станимир Стоилов.