Мъри втвърдил тона към неефективните бразилци
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски е в серия от поредни мача без победа, а Уелтон, Роналдо и Цунами нито вкарват нито асистират

Наставникът на Левски Станимир Стоилов е провел специален разговор с бразилците Уелтон, Роналдо и Цунами преди двубоя от Първа лига със Спартак (Варна), съобщава “Мач телеграф”.

Сините записаха серия от пет мача без победа, като в тях тримата южноамериканци нито успяха да реализират гол, нито да помогнат на отбора с асистенция.

“Имаме достатъчно проблеми, които постепенно се разрешават,” заяви Стоилов в навечерието на днешната визита в морската столица.

“Връщането на Андриан Краев от наказание ще бъде добър момент за клуба, както и евентуалното на Филип Кръстев. Те са свежи играчи, които не са играли в предния мач. Аз желание виждам всеки път.

“Най-важното е футболистите да имат амбиция, желание. Спазват тактическата дисциплина, но ни липсва може би един от най-важните компоненти – голът. Върху това трябва да се насочат футболистите – как да бележат.”

Преди днешния двубой със Спартак Левски заема шеста позиция във временното класиране на първенството с 28 точки, като победа днес би изстреляла Сините в Топ 4. Спартак е закотвен на дъното на подреждането със скромния актив от седем точки.

Букмейкърите са готови с коефициентите за мача, а потребителите могат да поставят своите залози онлайн в мобилната апликация на Sesame.