Мартинес: Работим здраво, за да изведем Интер на върха
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Посвещавам головете и победата на моите родители, които бяха на трибуните", сподели аржентинецът.

Късно снощи тимът на Интер надделя с класическото 3:0 над Милан и по този начин “нерадзурите” се класираха за финала за Купата на Италия, където ще спорят за трофея срещу Ювентус или Фиорентина.

Това ще бъде първи финал за възпитаниците на Симоне Индзаги в надпреварата от 2011-та година насам, а нападателят на отбора – Лаутаро Мартинес, който бе точен на два пъти във вчерашния сблъсък, посвети попаденията си на своите родители.

„Много съм щастлив, защото ще играем на още един финал. Работим сериозно, за да изведем Интер до върха и срещу Милан го показахме отново. Феновете са доволни, както и ние“, заяви Мартинес.

„Майка ми и баща ми дойдоха, за да ме посетят, така че бяха на трибуните. Не мога да искам повече – головете и победата са за тях, тъй като те ме подкрепят и мотивират винаги“, продължи аржентинецът.

„Както съм казвал и преди, чух някои неща, които не ми харесват, но аз защитавам този екип и клуба с всички сили и опитвам да го показвам на терена. Това е единственото, което има значение. Знаем, че пропуснахме да спечелим още точки с Интер, но има още шест мача до края на първенството и трябва да излезем в тях по начина, по който го направихме срещу Милан“, завърши Лаутаро Мартинес.