Матео Стаматов: Тепърва ще правим крачки напред със Стоянович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трансферът ми в Левски е крачка напред в моята кариера", споделя младият защитник

Бранителят на Левски Матео Стаматов продължава да се възстановява от контузия. Той заяви пред Гонг, че не се очаква скоро да се завърне в игра. Стаматов коментира, че отборът прогресира под ръководството на Славиша Стоянович и тепърва ще прави крачки напред. Защитникът заяви, че не съжалява за трансфера си в Левски, а го определя като стъпка напред в кариерата си.

“В играта на Левски има голяма промяна. Славиша Стоянович работи много добре и отборът тепърва ще прави крачки напред. В първенството трудно наваксваме изоставането, но в турнира за Купата имаме всички шансове да сме победители. Надявам се и аз да мога да дам своя принос”, сподели Стаматов.

“Не съжалявам, че избрах Левски. Този трансфер е крачка напред в моята кариера. Освен това трудностите, с които се сблъсках, много ми помогнаха ми да се развия и като човек. Пламен Михов е човекът, който ми помогна да заиграя в Левски. Той ме откри в Испания още като юноша и това беше в основата на повиквателните ми за нациналните отбори до 17 г. и до 19 г. Имам му голямо доверие, на него разчитам и занапред, защото нямам мениджър, след като се разделихме с Лъчезар Танев”, споделя бившият играч на Еспаньол.

“Много се радвах, че отстранихме Берое за Купата на България. Отборът се представи солидни в защита, този път си вкарахме и положенията и заслужено сме в следващта фаза”, коментира Стаматов.

Защитникът, чийто договор е до лятото, заяви, че все още не е разговарял с ръководството на Левски за нов контракт. Това обаче не го притеснява и се надява най-вече да се възстанови по-бързо и да играе за “сините”.