google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сега отборът е подложен на повече от изключително напрежение", обяви бившият селекционер на България.

Бившият национал на Германия Лотар Матеус не скри разочарованието си след шокиращата загуба на Бундестима от Япония с 1:2 във вчерашния ден.

Той посочи, че ако футболистите на Ханзи Флик играят по същия начин и срещу Испания, то отборът може да отпадне от Мондиала още в груповата фаза.

“Ако играем срещу Испания така, както през второто полувреме днес, ще бъдем елиминирани. Сега отборът е подложен на повече от изключително напрежение. Те трябва да победят. Една точка най-вероятно няма да е достатъчна”, сподели Матеус пред “BILD TV”.

“Винаги съм подкрепял Ханзи Флик, но не разбрах някои неща. Треньорът трябва да се примири с неудобните въпроси. Например тези за бековете. Защо Керер, който винаги играеше напоследък, не игра днес?”, добави той.

“Головете, които бяха допуснати, дойдоха от крилата. Зюле не е халф-бек. При втория гол Раум беше прекалено напред, но защитниците са там, за да защитават. Шлотербек изглеждаше изненадан и не беше достатъчно агресивен. Смените също не бяха удачни”, завърши Лотар Матеус.