google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е най-трудният период във все още началото на кариерата на този топ треньор и все пак вярвам, че той ще вземе правилните решения", каза бившият селекционер на България.

Легендата на Байерн Мюнхен Лотар Матеус ясно заяви, че в момента “баварците” не трябва да сменят Юлиан Нагелсман с друг треньор.

В последните мачове германският шампион изпитва сериозни трудности в първенството и вече сериозно се заговори, че на Нагелсман може да бъде показана вратата.

“Не вярвам, че Юлиан Нагелсман е в беда и не вярвам, че ръководството разговаря с Томас Тухел, например“, каза Матеус в своята колонка на “Скай”.

“Байерн даде на Нагелсман петгодишен договор и платиха много пари за него. Това е най-дългият договор, който е даван някога на треньор в Байерн Мюнхен и затова всички ще се опитат заедно да се измъкнат от тази ситуация”, продължи той.

„Да, със сигурност това е най-трудният период във все още началото на кариерата на този топ треньор и все пак вярвам, че той ще вземе правилните решения. Юлиан Нагелсман все още е правилният треньор за Байерн Мюнхен”, каза още бившият национален селекционер на България.