google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът защити мениджъра Рангник

Сръбският полузащитник на Манчестър Юнайтед Неманя Матич разкри, че атмосферата в съблекалнята на Червените дяволи е напрегната заради колебливите резултати, заради които отборът заема 6-о място в класирането във Висшата лига.

„Атмосферата зависи от резултатите,” заяви сръбският полузащитник пред talkSPORT. “Когато побеждаваш, нещата са добре и всички са щастливи.

“Както е ясно на всички, ние не сме в най-добрата позиция в клсирането и атмосферата не е фантастична, но трябва да останем позитивни до края и да вярваме, че ще се класираме в топ 4. Атмосферата в съблекалнята зависи от това.

“Ако се класираме там, то това ще е добре за нас. Не мога да кажа, че ще сме щастливи, но ще е сме доволни. Ако не го постигнем, ще е много тъжно в съблекалнята.”

Сърбинът коментира и ситуацията с германския мениджър на отбора Ралф Рангник.

„Той опитва да направи най-доброто, на което е способен, а ние опитваме да следваме идеите му,” каза Матич. “В края на сезона ще видим къде сме в класирането и тогава ще говорим отново. В момента мога да кажа само, че и ние, и Ралф и неговият щаб даваме най-доброто от себе си”.