Мбапе: Световното първенство е състезанието на моите мечти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Единствената ми цел е да спечеля Световната купа", заяви Килиан Мбапе

Килиан Мбапе изигра нов силен мач за Франция и продължава да чупи рекорди с националния итм. Днес френската футболна звезда отбеляза два гола срещу Полша при успеха с 3:1, с което вече има на сметката си 33 гола за “петлите” и задмина легендарния Зинедин Зидан, който е с 31 попадения.

Мбапе заяви, че е много щастлив от класирането на Франция на 1/4-финалите в Катар. Той каза, че основната му цел е отново да стане световен шампион.

“Много сме щастливи, че стигнахме до четвъртфиналите, не беше лесен мач срещу труден отбор. Реализирахме голове в ключови моменти. В крайна сметка спечелихме и сме много щастливи да продължим приключението”, заяви нападателят.

“Световното първенство е състезанието на моите мечти, изградих сезона си върху това събитие. Но все още сме далеч от целта, която си поставихме и която аз си поставих. Ще направим всичко възможно, за да го постигнем. Не мисля за “Златната топка”. Единствената ми цел е да спечеля Световната купа. Това е единствената ми мечта – дойдох в Катар, за да спечеля Световната купа, а не “Златната топка” или приза за най-добър голмайстор. Тук съм, за да печеля и да водя френския отбор”, каза Килиан Мбапе.