Мениджърът на Арсенал не се страхува да бъде уволнен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал записа най-слабия си старт на сезона във Висшата лига от 39 години насам

Наставникът на Арсенал Микел Артета не се намира в добра позиция, след като неговият Арсенал се представя слабо във Висшата лига. Младият треньор не се страхува от това да бъде уволнен, като заяви това след поражението с 1:2 от Уулвърхемптън в неделя. След тази загуба, „артилеристите“ са на 14-то място във Висшата лига след първите десет кръга. Тимът има само 13 пункта и регистрира най-слабия си старт на сезона от 39 години насам.

„В деня, в който реших да поема Арсенал, знаех, че един ден ще бъда уволнен или ще напусна клуба. Това може да се случи след месец, след 6 месеца или след година. Никога не съм има притеснения за това“, коментира Артета.

„Единствената ми грижа е да извлека най-доброто от футболистите и отборът да се представя възможно най-добре. Желанието ми е да ставаме все по-добри и по-добри. Наясно съм, че в тази професия един ден ще си взема багажа и ще напусна, но не знам кога ще се случи“, продължи треньорът на Арсенал.

„Нужно е да подобрим играта си. Ясно е, че не е играем достатъчно добър футбол за този отбор и е необходима драстична промяна“, каза още Микел Артета.