Мениджърът на Уулвърхемптън е вариант за заместник на Солскяер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Червените дяволи“ имат 3 загуби от 6 мача във Висшата лига

Бъдещето на Оле Гунар Солскяер като мениджър на Манчестър Юнайтед става все по-несигурно заради поредицата слаби мачове на тима.

„Червените дяволи“ имат 3 загуби от 6 мача във Висшата лига, а поражението от Истанбул ББ в Шампионска лига донесе нови вълна от недоволство към Солскяер.

В момента фаворит за заместник на норвежеца е бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино, но според бившия играч на Уулвърхемптън Кевин Дойл, ръководството на „червените дяволи“ може да се опита да вземе на „Олд Трафорд“ Нуно Ешпирито Санто.

„Естествено, че Нуно е претендент за мениджърския пост в Юнайтед. Защо да не е? Определено ще донесе нужното вдъхновение в отбора. Той е пълна противоположност на Солскяер, когато води своя тим. Все пак мисля, че Почетино е по-вероятен избор за Манчестър Юнайтед и феновете на „вълците“ могат да бъдат спокойни засега“, заяви Дойл в интервю.

Нуно Ешпирито Санто бе свързван и с мениджърския пост в Арсенал, преди Микел Артета да замени Унай Емери.

След седем мача Уулвърхемптън заема 6-ото място в класирането с 13 точки и е на три от лидера Ливърпул. Манчестър Юнайтед има само 7 точки след 6 мача, заемайки непривичното за тима 15-о място.