Меси обяви с какво иска да се занимава след края на кариерата си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът не се вижда в ролята на треньор, иска да бъде спортен директор

Аржентинската супер звезда Лионел Меси, който е идол на голяма част от младите играчи, няма планове да става треньор, след като окачи бутонките. Много по-интересно за “Бълхата би било да започне директорска работа. 33-годишният нападател все още не мисли за отказване от футбола, като има още 6 месеца договор с Барселона и предстои да видим дали ще остане на “Камп Ноу”

“Не се виждам като треньор, а може би като спортен директор – да вземам решения за селекцията според моите разбирания или пък да търся футболисите , от които моят клуб има нужда”, каза Лео Меси в интервю за испанската телевизия “Ла Секста”.

Лео Меси пристигна в Барселона на 13-годишна възраст и вече 20 години е част от един от най-успешните отбори в света. Той е футболистътс най-много награди, така и в голмайстор номер 1 за всички времена, призна нещо, което малко хора биха направили. Меси наистина смята, че е наранил феновете на Барселона през лятото с решението да си тръгне през лятото.

“Феновете се радват на своя играч, докато той е в любимия им клуб, но те не прощават всичко”, каза аржентинецът.

“Връзката ми с клуба и града е история на любовта. Въпреки това, нещата трябва да завършат по начин, който да не изцапа това, което съм преживял с Барселона и феновете”, добави Меси.