Меси разкри каква е причината за спада във формата му
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В момента се чувствам добре и очаквам с нетърпение да се боря във всяко състезание, което ни предстои", заяви аржентинецът

Опитът на Лионел Меси да напусне Барселона това лято и последвалите трусове в клуба са се отразили на формата му, разкри самият аржентинец. Звездата на каталунците беше много близо до раздяла с тима, но в последния момент промени решението си с цел да избегне съдебна битка с клуба. Договорът на Меси с Барселона е до края на настоящия сезон, а от началото на новата година ще има възможност да преговаря с други отбори.

“Всичко, което се случи преди лятото, как завърши сезон 2020, след това бурофаксът (официалното известие) и всичко останало … Всичко в началото на сезона беше малко прекалено. Истината в момента е, че се чувствам добре, но през лятото ми беше много зле”, каза Меси в интервю за “La Sexta”.

“В момента се чувствам добре и очаквам с нетърпение да се боря във всяко състезание, което ни предстои. Знам, че клубът е в труден момент на институционално ниво и на терена, и всичко около Барса в момента е трудно, но се чувствам развълнуван”, добави аржентинецът, който с последния си гол в събота изравни рекорда на легендата Пеле от 643 попадения за един клуб.

От началото на сезона Меси има само 9 попадения във всички турнири, като 5 гола са от дузпа. Освен това аржентинецът няма направена асистенция в последните 13 мача.